Pages

Wednesday, December 8, 2010

Sta se pravilo...




Cim sam vidjela ovaj recept znala sam da ce se uskoro naci na mome stolu :-)
Apsolutno je ispunio moja ocekivanja. Sve sam radila po receptu osim sto nisam dodala bjeli luk jer sam uz Baba Ghanoush posluzila nesto kao "Garlik bread" (zapekla sam hljeb sa sjemenkama i zalila ga mjesavinom putera, maslinovog ulja, bijelog luka i persuna).








Evo i nekih, jos prije par mjeseci isprobanih, receptica koje zelim predstaviti na svome blogu jer su mi se jako dopali :-)











4 comments:

  1. Ma, ti si nam uvek vredna...sve lepi receptici i odlicne fotke, bas ste uzivali u finoj papici!;)) p.a. a sto su mi slatki ovi prstici koji drze cvetak...;)))

    ReplyDelete
  2. Hvala Mignonne :-) Ti mali prstici su jako cesti na mojim slikama. U sve upetlja svoje prstice :-)

    ReplyDelete
  3. odlično ti je sve, slike su prekrasne

    ReplyDelete
  4. bravo , super si odabrala i super napravila ! A slikice su mi jako lijepe !!

    ReplyDelete