Pages
(Move to ...)
Home
▼
Monday, November 7, 2011
Paganini
›
Pravljen po receptu od Dvazen Kada sam vidjela ovu sliku znala sam da ce ovaj kolac-torta uskoro na red za isprobavanje kod mene u kuhinj...
29 comments:
Saturday, October 15, 2011
Dzem od jagoda
›
Sezona jagoda je pocela uveliko. Svako par dana na obliznjoj farmi kupimo najvecu korpicu sa najvecim i najcrvenijim jagodama i pojedemo vis...
19 comments:
Thursday, October 6, 2011
Zrnasti hljeb (Multi-grain breakfast bread)
›
Zaista uzivam u kuhanju svega i svacega. Uzivam u isprobavanju novih okusa, namirnica, zacina, kombinacija... i uvijek... ali bas uvijek s n...
11 comments:
Monday, September 26, 2011
Igrica
›
Previse sam zauzeta posljednjih dana, sedmica, pa cak i mjeseci tako da ne stizem da pisem na svome blogu, niti da posvetim paznju onim blo...
1 comment:
Pizza sa lukom, vinom i gorgonzolom
›
Potrebno je: Za tijesto ; - 1,5 kasika suvog kvasca, - 250 gr ostrog brasna, - 75 gr palente, - 1 kasika soli i - 2 kasike maslinovog ulja. ...
15 comments:
Wednesday, August 17, 2011
Karri Valley Resort
›
Pemberton je mali gradic juznije od Pertha udaljen cetiri sata voznje autom. Dugo smo pomin...
8 comments:
Tuesday, July 19, 2011
Mud cake
›
Meni, kao velikoj cokoholicarki, je ovo jedan od omiljenih kolaca a polako ali sigurno to postaje i mome malom sinu (za njega, naravno, verz...
9 comments:
›
Home
View web version